Gündem - Haberler

İnoksan, Host Milano’da Yenilenen BYM Ailesiyle Öne Çıktı

İnoksan BYM Ailesi Yenilenen Yüzüyle Milano’da Görücüye Çıktı

31 Ekim 2019 Perşembe
İnoksan, Host Milano’da Yenilenen BYM Ailesiyle Öne Çıktı

Dünya markası olma yolundaki hedeflerine emin adımlarla ilerleyen endüstriyel mutfak sektörünün öncü şirketi İnoksan, bu yıl da Host Milano Fuarı’nın en fazla dikkat çeken stantlarından biri olmayı başardı ve yepyeni bulaşık yıkama makinelerini öne çıkardı.

 

Endüstriyel mutfak sektörünün Avrupa’daki en büyük fuarı olan, 18-22 Ekim 2019 tarihlerinde Fiera Milano’da gerçekleşen Host Milano Fuarı’na bu yıl da Türk firmaları damgasını vurdu. Ev sahibi İtalya dışından ikinci büyük katılımın Türkiye’den olduğu fuarda, 48’i TUSİD üyesi olmak üzere toplamda 72 Türk şirketi yer aldı. Bu verilere göre dünya çapında fuara en fazla katılım gösteren dördüncü ülke Türkiye oldu. Her fuarda detaylı Ar-Ge çalışmalarının sonuçlarını sergileyen İnoksan, fuarın en fazla ilgi gören stantlarından biri oldu.

 

Host Milano standında; açık büfeler, İnosmart fırınlar, bulaşık yıkama makineleri, döner ocakları, pişirici grupları, buzdolapları gibi ürünlerini sergileyen İnoksan’ın; BYM AİLESİ, İNOSMART FIRIN AİLESİ, PİŞİRİCİ GRUBU VE AÇIK BÜFELERİ sırasıyla en fazla beğenilen ve merak edilen cihazlar arasındaydı. BYM ailesinin yenilenen yüzüyle öne çıkan mutfak devi, bulaşık yıkama makinelerindeki gelişim ve yenilikleri fuar boyunca ziyaretçileriyle paylaştı.

 

Fuar genelinde Ortadoğu, İspanya, Batı ve Doğu Avrupa’dan ziyaretçiler çoğunluktaydı. Yaklaşık 20 kişilik bir ekip ile fuar boyunca gerek alanda gerekse stantta sektör profesyonelleri ile buluşan İnoksan, fuardan oldukça memnun ayrıldı.