Gündem - Haberler

İnoksan, Ortadoğu’nun en kapsamlı otel ve catering fuarı Gulfhost 2017’de profesyonellerle buluşuyor

Endüstriyel mutfak sektörünün parlayan yıldızı İnoksan, globalde sesini duyurmaya devam ediyor. Dubai’de düzenlenen ve Ortadoğu’nun en kapsamlı otel ve catering fuarı olarak nitelendirilen Gulfhost’a görkemli standı ile katılan mutfağın lideri, Ar-Ge harikası ekipmanlarıyla fuarda boy gösteriyor.

19 Eylül 2017 Salı
İnoksan, Ortadoğu’nun en kapsamlı otel ve catering fuarı Gulfhost 2017’de profesyonellerle buluşuyor

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde 18 – 20 Eylül tarihleri arasında devam eden Gulfhost 2017 Fuarı’na katılan İnoksan, yurtdışı kanalındaki gücünü fuarlar ile pekiştirmeye devam ediyor. Yeni seri pişiriciler, bulaşık yıkama makineleri, Inosmart fırın ailesi ve döner ocakları gibi ekipmanları ile görücüye çıkan İnoksan, 20 Eylül tarihine dek Skeikh Saaed Hall, S-C50 numaralı standında misafirlerini ağırlayacak.

5 kıtada 100’den fazla ülkeye ürünlerini ihraç ederek, dünya arenasında da yenilikçi ürünleri ile boy gösteren İnoksan, yurtdışı fuarlarına büyük önem veriyor. Ürettiği ürünlerin %30'unu ihraç etme başarısı gösteren mutfağın lideri; B.A.E., Katar, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Maldivler, Almanya, İsveç, İsviçre, Etiyopya, Kenya, Gürcistan ve özellikle ABD gibi çok sayıda önemli pazarda söz sahibi bir marka olmanın haklı gururunu yaşıyor.