Gündem - Haberler

FrimaVarioCooking Center MULTIFICIENCY®İnoksan güvencesiyle şimdi Türkiye’de

Müşterilerine her zaman en ileri teknolojiyi sunmayı ilke edinen İnoksan, dünya çapındaki binlerce profesyonel mutfaktauzman şeflerin vazgeçilmezi haline gelen VarioCooking Center MULTIFICIENCY®’ı Türkiye’deki işletmelerle buluşturdu.

29 Ocak 2016 Cuma
FrimaVarioCooking Center MULTIFICIENCY®İnoksan güvencesiyle şimdi Türkiye’de

VarioCooking Center MULTIFICIENCY®,kavurma, haşlama, kızartma, ızgara , kısık ateşte pişirme, basınçlı pişirme ve hatta Sous-Vide yöntemiyle pişirme dahil tüm işlemleri sadece tek bir cihazda bir araya getirerek mutfak teknolojisindeki çok fonksiyonluluk trendini hızlandırdı. Böylece klasik pişirme yöntemlerine göre 4 kata kadar daha hızlı ve %40 daha düşük enerji sarfiyatı ile günümüz dünyasında profesyonel mutfakların en çok ihtiyaç duyduğu iki tasarrufu birlikte sunuyor; zaman ve enerji .

Birçok fonksiyon için tek bir cihaz kullanmanın profesyonel mutfaklarda sağladığı yer tasarrufu da hem gittikçe küçülen mekanlar için eşsiz bir çözüm hem de kullanıcı açısından yalın bir çalışma ortamı yaratıyor.

Hangi yemeği pişiriyor olursanız olun, her zaman doğru cihaz elinizin altında…

VarioCooking Center MULTIFICIENCY® ile yemeğin başında beklemek gerekmiyor, yemeğin yanmasından korkmaya da gerek kalmıyor! Pişirme işlemi otomatik olarak izlenerek en hassas ürünlerin bile yapışmadan veya dibi tutmadan tam istenilen ölçüde kızarması sağlanıyor.

Isı, yüksek performanslı VarioBoost™ ısıtma sistemi sayesinde hassas bir şekilde ürünün üzerine aktarılıyor ve bu işlem sırasında, VarioCooking Control® entegre akıllı pişirme sistemi tarafından sürekli olarak gözetim altında tutuluyor.

Ödüle  doymuyor …

Frima ailesinin en yeni ve en kompakt üyesi olan set üstüVarioCooking Center MULTIFICIENCY® 112T, "Catering Insight" mutfak dergisinin her yıl Catering alanında piyasaya sürülen en iyi 50 ürüne verdiği "Catering Equipment of the Year Award" ödülünü kazandı.

Bağımsız uzmanlardan oluşan bir jüri daha önce 2014'te Varşova'daki EuroGastro fuarında VarioCooking Center MULTIFICIENCY® 112T'ye Top Quality Award ödülünü verdi. Böylece FRIMA, 18 rakip arasından sıyrılarak mutfak teknolojisi kategorisinde yılın ürünü unvanını aldı.

112T Almanya'da "Catering Inside" mutfak dergisinin okurları tarafından "Catering Star des Jahres" (Yılın Catering Yıldızı) olarak seçilerek , yenilikçi tasarımı ve yüksek performansıyla Fransa'da da hayranlık uyandırdı.

 

Şu an Avrupa’nın çeşitli şehirlerindeki profesyonel mutfaklarda  kurulu 17.500 cihazla şeflerin ve işletmelerin yüzünü güldüren FrimaVarioCooking Center MULTIFICIENCY®yi , Türkiye tek temsilcisi olan sektörün öncü firması İnoksan, Türkiye’deki  seçkin işletmelere kazandırmaya  devam ediyor …

 

 

İnoksan Hakkında

Mutfak ekipmanları sektörünün öncülerinden İnoksan’ın temelleri 1980 yılında atılmıştır. Bugün 20.000 metrekare kapalı alanda son teknolojiyle donanmış bir endüstri üssüne dönüşmüş fabrikasında üretim yapmakta olan İnoksan, 4.000 çeşide varan yardımcı mutfak ürünleriyle; otel, bar, kafe, restoran, turistik tesis, fast food gibi yeme-içme alanlarının bulunduğu tüm mekanlara gereken tüm ürün ve aksesuarları üretip, gerektiğinde ithal ederek müşterilerine sayısız alternatif sunmaktadır.

 

6 büyük ilde bölge müdürlüğü, 40'a yakın yetkili bayisi bulunan İnoksan, Türkiye geneline yayılmış 90 yetkili servisi ve 350 servis elemanıyla koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak ilkesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Araştırma ve geliştirmeye öncelik veren ve yıllık cirosunun önemli bir bölümünü Ar-Ge çalışmalarına ayıran İnoksan, ürettiği inovatif ekipmanlarla dünya markalarıyla rekabet etmektedir. İnoksan, 5 kıtaya yaptığı ihracatla Türk pazarındaki gücünü dünyaya da taşımaktadır.

 

Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan İnoksan, ISO 9001 Kalite Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı Güvenliği ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri’ni entegre ederek, sektöründe bir ilke imza atmıştır. İnoksan, kaliteden ödün vermeden sektöründe öncü çalışmalarına devam etmektedir.

 

İNOKSAN, köklü geçmişinden aldığı güçle odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak, mutfakların mimarı olmayı ve yeni başarı hikâyeleri yazmayı sürdürecektir.