Gündem - Haberler

İNOKSAN TÜRKİYE' NİN İLK YERLİ KOMBİ FIRINI İNOSMART İLE 27. ANFAŞ OTEL EKİPMANLARI FUARI' NA DAMGASINI VURDU

19 Ocak 2016 Salı
İNOKSAN TÜRKİYE' NİN İLK YERLİ KOMBİ FIRINI İNOSMART İLE 27. ANFAŞ OTEL EKİPMANLARI FUARI' NA DAMGASINI VURDU

Endüstriyel mutfak sektörünün yenilikçi yüzü İnoksan, 13-16 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleşen 27. Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı'na, Türkiye'nin ilk yerli kombi fırını İnosmart ile katıldı.

İnoksan standında Big Chefs restoranlar zinciri mutfak koordinatörü Murat Aslan'ı ve Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz’ü ağırladı. Şef Murat Aslan buharda ve turbo pişirme özellikleriyle mutfakların en büyük yardımcısı İnosmart Kombi Fırın'I kullanarak harika lezzetlere imza attı.

 

Fuara,İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, İnoksan Satış Pazarlama Genel Müdürü Esra Altay ve İnoksan çalışanları katıldı. Fuarda mutfak sektörü ve İnoksan ile ilgili açıklamalarda bulunan Vehbi Varlık şunları söyledi : “Her yıl yapılan ve sektörün önemli fuarlarından biri olan Anfaş’ta, İnoksan olarak ziyaretçi sayısı yüksek, başarılı bir fuar geçirdik. İhracat odaklı Ar-Ge çalışmalarımızla da Dünya ve Türkiye fuarlarında 2016 hedeflerini yine başarılı bir şekilde yürütmeyi planlıyoruz.”

Sektörde ilkleri üretmeyi ilke edinen İnoksan’ın ürettiği, ilk yerli kombi fırın İnosmart,dokunmatik LCD ekrana ve kendi kendini temizleme özelliğinesahip ilk fırındır.

İnosmart, tek dokunuşla otomatik yıkama programını aktif hale getirerek, sağlıklı ve hijyenik kabin ortamı sunuyor.  Yine alanında bir ilk olan “deterjan ve parlatıcı“nın bir arada bulunduğu toz temizleyici sistem, çözülme performansı ile kusursuz temizliği ve yatırımcıya maliyeti ile  sektöründeki rakip sistemlere oranla %30 maliyet avantajı sağlıyor. Ayrıca, 5 noktadan ölçüm yapabilen et probu, ̕Delta T pişirme, kullanıcı reçeteekleme& hazır reçete seçenekleri ve kapı içinden halojen aydınlatma, İnosmart’ın diğer özellikleri arasında bulunuyor. Elektirkli ve gazlı olmak üzere iki modelden oluşan İnosmart, Low-e cam teknolojisi ile enerji tasrrufu sağlıyor ve IP X4 koruma sınıfında yer alıyor.