Gündem - Haberler

TIME OUT İSTANBUL YEME İÇME ÖDÜLLERİ’NDE “ÖZEL BAŞARI ÖDÜLÜ” İNOKSAN’A VERİLDİ

18 Ocak 2016 Pazartesi
TIME OUT İSTANBUL YEME İÇME ÖDÜLLERİ’NDE “ÖZEL BAŞARI ÖDÜLÜ” İNOKSAN’A VERİLDİ

Endüstriyel mutfak sektörünün yenilikçi yüzü İnoksan, 14 Ocak tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleştirilen 15. Time Out İstanbul Yeme İçme Ödülleri’nde“Özel Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

 

İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, mutfak sektörüne kattığı yenilik ve destek adına verilen “Özel Başarı Ödülü”nü Gazeteci Nilay Örnek’in elinden aldı. Vehbi Varlık ödülü alırken şunları söyledi; “ 35. yılımızı geride bıraktığımız şu günlerde, mutfak sektörünün birbirinden değerli meslektaşları arasından bu ödülü bize layık gören Time Out İstanbul ekibine çok teşekkür ederiz. İnoksan markası olarak, mutfak sektörüne daime ilkleri getiren yenilikçi vizyonumuzu daha da üst seviyeye taşıyacağımıza inanıyoruz. Bu ödülü almamızda büyük katkıları bulunan ekibime de ayrıca sonsuz teşekkür ediyorum.” Ödül gecesine ayrıca İnoksan Satış Pazarlama Genel Müdürü Esra Altay da eşi ile birlikte katıldı.

 

Endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe 35’inci yılını geride bırakan İnoksan, Bursa’daki 20.000 metrekare kapalı alanda son teknolojiyle donanmış bir endüstri üssüne dönüşen fabrikasıyla,  sadece Türkiye değil, dünya çapında geniş bir coğrafyaya da üretim gerçekleştiriyor.

 

6 büyük ilde bölge müdürlüğü, 40'a yakın yetkili bayisi bulunan İnoksan , 4.000 çeşide varan yardımcı mutfak ürünleriyle; otel, bar, kafe, restoran, turistik tesis, fastfood gibi yeme içme alanlarının bulunduğu tüm mekanlara gereken ürün ve aksesuarları üretip, gerektiğinde ithal ederek müşterilerine sayısız alternatif sunuyor.