Gündem - Haberler

Kongo Radisson Blu’nun da tercihi İnoksan

Endüstriyel mutfak sektöründe dünya standartlarında üretim yapan İnoksan, Radisson Blu Kongo Oteli’nin mutfak ve çamaşırhanelerini tasarlayarak seçkin referanslarının arasına ekledi.

15 Ekim 2015 Perşembe
Kongo Radisson Blu’nun da tercihi İnoksan

Yurt içi ve yurt dışında başarılı bir büyüme trendine sahip olan İnoksan, seçkin referanslarının arasına son olarak Kongo’da hayata geçen Radisson Blu Oteli’ni de ekledi.

İnoksan, sektördeki önemli rakiplerini geride bırakarak, Yüksel İnşaat tarafından inşa edilen Radisson Blu Oteli’nin mutfak ve çamaşırhanelerini tasarladı.

İnoksan Satış A.Ş. Genel Müdürü Esra Altay Batkın, “Endüstriyel mutfak sektöründeki 35.yılında İnoksan, üretiminin %35’ini 5 kıtada 66 ülkeye ihraç ediyor. 50 ülkede, 70 bayi ve servis ile geniş bir ağa sahibiz. Bu rakamlar, İnoksan’ın Türkiye’deki gücünü dünyaya da taşıdığının bir göstergesi. Dünyada seçkin işletmeler ve projeler tedarikçisi olarak İnoksan’ı tercih ediyor. Dünya standartlarındaki üretimimizle yurt dışındaki referanslarımızın sayısını hızla artırıyoruz. Son olarak seçkin referanslarımızın arasına Kongo’da inşa edilen Radisson Blu Oteli’ni de eklemekten dolayı mutluyuz” dedi.