Gündem - Haberler

İnoksan’a müşterilerinden tam not

Endüstriyel mutfak sektöründe 35 yıldır yenilikçi ve öncü bir yaklaşımla faaliyet gösteren İnoksan, imajı, kalitesi ve ürünlerinden duyulan memnuniyetle bir kez daha müşterilerinden yüksek not almayı başardı.

30 Haziran 2015 Salı
İnoksan’a müşterilerinden tam not

İnoksan için GfK tarafından bilgisayar destekli telefon ile anket (CATI) yöntemiyle yapılan Müşteri Memnuniyeti Araştırması, 9 Şubat – 27 Mart tarihleri arasında, firmaların satın alma sürecinden sorumlu yöneticiler, üst düzey yöneticiler ve İnoksan ürünlerini kullanan aşçılardan oluşan 305 kişiyle görüşülerek gerçekleştirildi. Görüşülen kişilerin değerlendirmeleri, ‘Genel imaj’, ‘Ürün ve hizmetler’, ‘Ürün ve hizmet sonrası destek’ ve ‘Müşteri sadakati’ başlıkları altında incelendi.

Araştırmaya cevap verenlerin yüzde 90’ı, İnoksan’ın ‘ürün çeşitliliğinin ihtiyaçları karşıladığını’ dile getirirken; bunu yüzde 88’lik oranla ‘kolay ulaşılabilirlik’, ‘ürünlerin kalitesinden memnuniyet’ ve ‘İnoksan ürün ve hizmetlerine duyulan güven’ izledi.

Araştırma sonucu, İnoksan’ın imajı üzerindeki yorumların olumlu, genel memnuniyet ve ürünlerin kaliteli olması algısının ise yüksek olduğunu ortaya koydu.

Müşteri bağlılık skoru %84 olarak gerçekleşirken; firma sahiplerinin satın alma görevlilerine oranla daha yüksek bağlılığa sahip oldukları görüldü.

Batkın: “Müşterilerimizin sesine kulak vererek İnoksan’ı geleceğe taşıyoruz”

İnoksan Satış Şirketi Genel Müdürü Esra Altay Batkın, sektördeki 35. yılını kutlayan şirketin müşteri memnuniyetine büyük önem verdiğini belirterek, “İnoksan, bugün eğer Türkiye’de ve dünyada sayılı firmalardan biri olmayı başarmışsa, bunda müşteri memnuniyetine verdiği önemin katkısı büyüktür. Biz, müşterilerimizle birlikte büyüdüğümüze inanan bir şirketiz. Onların sesine kulak vermek, görüş ve önerilerini dinlemek her zaman bizim için önemli olmuştur. Son yıllarda ürün ve hizmet gelişiminde ciddi bir aşama kaydetmemizi sağlayan bu anlayış, İnoksan’ı geleceğe taşıyor” dedi.

Batkın sözlerine şöyle devam etti: “Bizim işimiz, ürünün teslimi ve montajıyla bitmiyor. Çünkü ürünlerimiz, 7 gün 24 saat kullanılıyor. Dolayısıyla bu süreçte müşterilerimizin ürünle ilgili bütün ihtiyaçlarını karşılayabilmek, işimizin çok önemli bir parçasıdır. Bu anlamda hizmetin bir sonu, sınırı yok! GfK tarafından yapılan Müşteri Memnuniyeti Araştırması da gösterdi ki, müşterilerimiz İnoksan’a ve kalitesine güven duyuyor. Müşteri düzeyinde İnoksan algısı gayet yüksek. Bununla birlikte ‘taleplere hızlı ve alternatif çözümler geliştirmek’, aynı zamanda ‘yetkili servislerin hızlı çözümler geliştirmesi’ni sağlamak yolunda aksiyonlar alma gereğini de kendimize ödev olarak not ettik.”