Gündem - Haberler

İnoksan, 101 İstanbul Lezzeti Festivali’ne mutfak çözümleriyle damgasını vurdu

Türkiye’de endüstriyel mutfak sektöründe yeniliklerin öncüsü İnoksan, İstanbul'un efsanevi 101 lezzetini ağırlayan festivale mutfak sponsoru olarak destek verdi. Festivalde en güzel lezzetler İnoksan’ın mutfaklarında pişirildi.

27 Nisan 2015 Pazartesi
İnoksan, 101 İstanbul Lezzeti Festivali’ne mutfak çözümleriyle damgasını vurdu

İstanbul'un en iyi restoranlarını ve tatlarını aynı çatı altında buluşturan 101 İstanbul Lezzeti Festivali’nin üçüncüsü yoğun bir katılımla gerçekleşti. 26 Nisan Pazar günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen festivale, İnoksan da mutfak sponsoru olarak destek verdi. 3 farklı mutfak kuran İnoksan, mutfak çözümleriyle profesyonellerden ve ziyaretçilerden tam not aldı.

Öte yandan festival alanına gelen lezzet meraklıları, İstanbullular tarafından seçilen 101 eşsiz lezzeti tatma şansı yakalarken; ilgiyle takip ettikleri yemek yazarları, şefler ve gurmelerle sohbet etme fırsatı buldu.

101 İstanbul lezzetine sohbetiyle renk katan yemek kitabı yazarı ve programcı Refika Birgül’ün İnoksan mutfağında yaptığı hamburger gösterisi ise tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Birgül’ün festival konukları arasından seçtiği 10 kişi, kendi hamburgerlerini yapıp ızgarada pişirirken, yarışmanın birincisi sürpriz bir hediyenin sahibi oldu.