Gündem - Haberler

Aşçılar, ‘mutfak aşkına’ yarışıyor

10 Şubat 2015 Salı
Aşçılar, ‘mutfak aşkına’ yarışıyor

İnoksan’dan şeflere özel Sevgililer Günü yarışması

Bizim aşkımız yemekler” diyen
şefler yarışıyor!

Aşçılar, ‘mutfak aşkına’ yarışıyor

İnoksan, Sevgililer Günü’ne özel bir fotoğraf yarışmasıyla mutfak profesyonellerine yoğun iş temposuna kısa bir mola verecek bir hediye teklif ediyor.

20 Şubat’a kadar hazırladığı yemeğin fotoğrafını #inoksanmutfakaskina etiketiyle Facebook ve Instagram sayfasında paylaşan 3 aşçıyı, sevdikleriyle birlikte gidebilecekleri bir spa&masaj seansı bekliyor.

Sevgililer Günü’nde mutfak profesyonellerini unutmayan endüstriyel mutfak ve açık büfe ürünleri üreticisi İnoksan, “Bizim Aşkımız Yemekler” diyen aşçılara özel bir fotoğraf yarışması başlattı. Mutfak aşkının meyvesi olan yemeklerinin fotoğrafını paylaşarak ilk üçe giren aşçılar, sevdikleri bir kişiyle spa ve masaj seansı kazanacak.

Kendi hazırladığı yemeklerin fotoğraflarını #inoksanmutfakaskina etiketiyle herkese açık olarak kendi Facebook ve Instagram sayfasında paylaşan aşçıların fotoğrafları yarışma kapsamında değerlendirmeye alınıyor. Ayrıca arzu eden aşçılar, en fazla 15 saniye süren videolarla Instagram üzerinden de yarışmaya katılabiliyor.

18 yaş üstü aşçılık eğitimi gören öğrenciler, profesyonel şefler ve tüm mutfak çalışanlarının katılımına açık bu keyifli yarışmanın sonunda belirlenecek mutfağına ve yemeklerine âşık 3 aşçı, sevdiği bir kişiyle gideceği spa ve masaj hediyesinin sahibi olacak.