Gündem - Haberler

İnoksan, 26. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na katıldı

Açık büfede İnoksdesign farkı konuşuyor!

20 Ocak 2015 Salı
İnoksan, 26. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na katıldı

İnoksan, sektörün buluşma noktası olan Anfaş Hotel Equipment Fuarı’na İnoksdesign markasıyla katıldı.

Uzun yıllardır sektöre yön veren çalışmalara imza atan İnoksan’ın inovasyon anlayışının bir ürünü olan İnoksdesign, A’dan Z’ye açık büfe kuruyor, projeden montaja ve satış sonrası hizmetlere kadar müşterisinin yanında yer alıyor.

İnoksdesign, yenilikçi tasarımları sayesinde, mekânlarına farklılık kadar fonksiyonellik katmak isteyenlerin de dikkatini çekiyor.

Endüstriyel Mutfak ve açık büfe ürünleri üreticisi İnoksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 26. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda en yeni ürünlerini sergiledi. İnoksan fuarda, açık büfe ve servis hatları markası İnoksdesign ile yer aldı.

A’dan Z’ye açık büfe kuran, projeden montaja ve satış sonrası hizmetlere kadar müşterisinin yanında yer alan İnoksdesign, estetik ve fonksiyonel açık büfe ve servis hatlarıyla fuar katılımcılarından büyük ilgi gördü.

İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, İnoksan’ın kurulduğu günden bu yana sektöre yön veren yenilikleri hayata geçirdiğini belirterek, bunun son örneğinin İnoksdesign olduğunu söyledi. Varlık, “İnoksan markasının gücü, teknolojisi ve sektöre hâkimiyetini arkasına alan İnoksdesign, açık büfe alanında fark yaratan tasarım ve çalışmalara imza atıyor. Müşterisinin ihtiyacı olan en doğru çözümü sunmak için çalışıyor. Kadromuzdaki iç mimar ve endüstriyel tasarımcıların imzasını taşıyan açık büfe ve stantlarımız, yine müşterimizin görüşleriyle son halini alıyor. İnoksdesign, sadece otel ve restoranlara değil, birçok işletmeye farklı noktalarda uyarlanabilecek ürünler tasarlıyor” diye konuştu.